سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بابانول

 http://media.farsnews.com/Media/8803/Images/jpg/A0688/A0688079.jpg

هنرمندان-«همایون ارشادی» از اتمام فیلمبرداری فیلم سینمایی «آل» به کارگردانی «بهرام بهرامیان» تا هفته آینده خبر داد.«همایون ارشادی»  با اعلام این مطلب، اظهار داشت: فیلمبرداری تمامی سکانس‌های فیلم در تهران به پایان رسیده است و در حال حاضر گروه برای فیلمبرداری سکانس‌های باقیمانده به ارمنستان اعزام شده‌اند. ارشادی» از اتمام فیلمبرداری فیلم سینمایی «آل» به کارگردانی «بهرام بهرامیان» تا هفته آینده خبر داد.

این بازیگر بین‌المللی همچنین در خصوص پیشنهادات تازه‌اش گفت: در حال حاضر تنها مشغول بازی در «آل» هستم و فعلا هیچ پیشنهاد دیگری چه داخلی و چه خارجی نداشته‌ام.
«مصطفی زمانی» در اولین تجربه سینمایی خود در فیلم «آل» به بازی پرداخته است و همایون ارشادی، آنا نعمتی و هنگامه حمیدزاده از جمله دیگر بازیگران ایرانی این فیلم هستند.
بر اساس این گزارش، «آل» داستان زن و شوهری است که برای یک سفر کاری به ایروان می‌روند و با حوادث عجیبی روبرو می‌شوند.



استقبال گسترده از سریال معنوی یوسف پیامبر (ع) در عراق  ادامه مطلب...


در ماه‌های اخیر تولید فیلم‌های سینمایی متاثر از شرایط اجتماعی روندی آهسته پیدا کرده؛
به گزارش فارابی 47 فیلم دارند مراحل مختلف تولید را پشت سر می‌گذارند/ فیلمسازان مطرح هنوز فیلم تازه‌شان را شروع نکرده‌اند


سینمای ما- در فاصله کمتر از 200 روز مانده به برگزاری بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر‌ چرخ تولید در سینمای ایران به آهستگی می‌چرخد.  در ماههای اخیر تولید فیلم‌های سینمایی متاثر از شرایط اجتماعی روندی آهسته پیدا کرده است. کمتر پروژه‌ای در بخش خصوصی کلید خورده و حتی تولید فیلم‌هایی که در مراحل فنی هستند، به کندی پیش می‌رود. این وضعیت نگرانی‌هایی را برای برگزاری جشنواره بیست و هشتم به وجود می‌آورد و وضعیت این دوره را در هاله‌ای از ابهام قرار می‌دهد.
بنیاد سینمایی فارابی به تازگی فهرستی از تولیدات سینمای ایران در مراحل مختلف منتشر کرده که در این فهرست 47 فیلم مراحل مختلف تولید را پشت سر می‌گذارند و به زودی آماده نمایش می‌شوند. این آمار در نگاه اول امیدوارکننده است، اما باید در نظر گرفت که تمام این آثار در جشنواره بیست و هشتم روی پرده نمی‌روند.
بخشی از این آثار قابلیت نمایش در جشنواره را ندارند و بخشی به خواست و سلیقه تهیه‌کننده و کارگردان پیش از جشنواره و در زمان مناسب اکران عمومی می‌شوند، بخش دیگری در مسیر پر پیچ و خم فنی به نتیجه مطلوب نمی‌رسند و به جشنواره نمی‌رسند.معمولا فیلم‌‌هایی که در نیمه دوم سال تولید می‌شوند کمتر فرصت حضور در جشنواره را پیدا می‌کنند. پس می‌توان پیش‌بینی کرد که تولیداتی که در نیمه اول امسال کلید خورده‌اند بخش قابل توجهی از سهم جشنواره را به خود اختصاص دهند.
از میان این فیلم‌ها "فرزند صبح" بهروز افخمی، "پاداش" کمال تبریزی و "ملک سلیمان" شهریار بحرانی سال گذشته تولید شده‌اند و قرار بود در جشنواره بیست و هفتم شرکت کنند، اما برای نمایش آماده نشدند. هشت فیلم سینمایی از میان تولیدات امسال برای نمایش در جشنواره مناسب نیستند و اگر فرصت پیش بیاید،قبل از جشنواره بیست و هشتم اکران عمومی می‌شوند.
فیلم‌های سینمایی "گل بارون" شاهین باباپور، "زندگی شیرین" قدرت‌الله صلح‌میرزایی، "در شب عروسی" رضا قهرمانی، "شیر و عسل" آرش معیریان، "لج و لجبازی" سیدمهدی برقعی، "وقتی که دزد بودم" شهرام شاه‌حسینی، "غریبه‌ای در شهر" جهانگیر جهانگیری و "خانواده ارنست" محسن میردامادی گزینه‌های مناسبی برای نمایش در جشنواره نیستند و برای مخاطب انبوه ساخته شده‌اند.
 
از این فهرست 39 فیلم بخت بیشتری برای حضور در جشنواره و رقابت در بخش‌های مختلف بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر را دارند. "فرزند صبح"، "پاداش"، "ملک سلیمان"، خیابان بیست و چهارم" سعید اسدی، "نفوذی" جمال شورجه، "یک گزارش واقعی" داریوش فرهنگ، "نظام از راست" محمد ورزی، "سفر مرگ" حسن آقاکریمی، "شکارچی" رفیع پیتز، "چهل سالگی" علیرضا رئیسیان"، "زندگی با چشمان بسته" رسول صدرعاملی، "کیمیا و خاک" عباس رافعی و "رز سفید" کامران قدکچیان
"شب واقعه" شهرام اسدی، "حوالی اتوبان" سیاوش اسعدی، "بیداری" فرزاد موتمن، "نیش و زنبور" حمیدرضا صلاحمند، "سن پترزبورگ" بهروز افخمی، "پسر آدم، دختر حوا" رامبد جوان،"نخودی" جلال فاطمی، "آناهیتا" عزیزالله حمیدنژاد، "پرواز مرغابی‌ها" علی شاه‌حاتمی، "لالایی" منیژه حکمت، "عصر روز دهم" مجتبی راعی، "باغ قرمز" امیر سمواتی، "زخم شانه حوا"
حسین قناعت، "آل" بهرام بهرامیان، "همبازی" غلامرضا رمضانی، "خواب‌های دنباله‌دار" پوران درخشنده، "راه آبی ابریشم" محمد بزرگ‌نیا،"تهران در جستجوی زیبایی" مهدی کرمپور، داریوش مهرجویی و سیف‌الله داد، "بی‌خوابی" محمدجعفر باقری‌نیا، "راند هفتم" سامان استرکی، "جایی نزدیک زمین" مهدی رحمانی و "پرسه در مه" بهرام توکلی آثاری هستند که قابلیت نمایش در جشنواره را دارند و در مراحلی هستند که حضورشان در جشنواره طبیعی به نظر می‌رسد.
در این روزها فیلمسازانی هم ترجیح می‌دهند پس از تغییر مدیران فرهنگی و شروع فعالیت دولت جدید، فیلم تازه‌شان را کلید بزنند. ابراهیم حاتمی‌کیا، رخشان بنی‌اعتماد، رضا میرکریمی، تهمینه میلانی، احمدرضا درویش، مجید مجیدی و... فیلمسازانی هستند که می‌توانند با حضورشان به جشنواره گرما و شور بیشتر بدهند، اما به نظر نمی‌رسد برنامه‌ای برای جشنواره بیست و هشتم داشته باشند.
شاید بهتر است بپذیریم که آسمان جشنواره بیست و هشتم کمتر ستاره دارد.

? نویسنده: نگار

نوشته های دیگران
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
منوى اصلى
آرشیو یادداشت ها
اوقات شرعی
درباره خودم
لوگوی وبلاگ
آمار وبلاگ
لوگوی دوستان
خبرنامه ی وبلاگ